onsdag 12. februar 2014

Vinter eller vår?


Ikke la deg lure av bildet, ikke tro at det ser slik ut her. Nei, dette er fra hytteturen i helga hvor vottene ble strikket og fotografert.
Vel hjemme igjen ser jeg bare en liten flekk med snø histen og pisten.
Jeg lurer litt på hva slags årstid vi har her nå, for i dag har vi hatt regn, hagl, snø og sol, tempen er ikke så aller verst heller. Kalenderen viser februar, men i hagen ser det mer ut som april. Snøklokkene blomstrer, krokusen spirer, ja til og med tulipanene har begynt å bevege på seg, og snart får vi vel besøk av sultne rådyr tenker jeg.


Det er deilig med de første tegn på vår, deilig å se snøen forsvinne men mest av alt var det fabelaktig godt å se sola igjen. Sol har vært mangelvare her de siste ukene, og dypt, dypt savnet.
Vottene er samme mønster som disse. Denne gang har jeg brukt Lima fra Drops og laget striper og trikset litt med masketallet, men ellers er det samme. En grei og enkel oppskrift som sikkert kan varieres i det uendelige.

5 kommentarer:

 1. Striper er aldri feil!

  Vi har pussig vær vi og, rattkjelkene som ungene fikk til jul står ennå uåpnet. i går hadde vi vårsteming med sol, idag mer høst...

  SvarSlett
 2. Jøss, ja da må jeg si at været er rart. I Risør ligger det masse snø, og jeg tror jeg må vente en stund før jeg får øye på våren.... Fine votter :)

  SvarSlett
 3. Superfine stripevotter! Ingen bombe at jeg elsker striper.

  Her varierer stemningen fra dag til dag... håper vinteren kommer snart slik at vi kan få vår i mars. Har en ekkel mistanke om at det plutselig kommer til å lave ned i hele mars og halve april... og at våren derfor kommer sent i år... vi får se :-)

  SvarSlett
 4. Å, en blomst! Er nok en stund til vi har bar mark her, ja.
  De vottene ser tykke ut, og fint ble det med striper!

  SvarSlett
 5. Til oss er vinterferie for barna mandag - to uker. Så jeg vil vinter med snø for barna :-)
  På fjellet er litt snø og i byen... ja kommet vår med første blomster. Men jeg strikker nest vottene og jeg tar veldig gjerne snø og ski.
  Hyggelig dine fine strippevotter - fin varm. Ha en koselig helg. Hilsen fra Viola

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.