mandag 10. februar 2014

Kontraster


Nå kunne jeg ikke holde meg lengre, lua fra Purl Bee  fristet for mye, så da passet det perfekt at gutten trengte noe nytt å ha på hodet. Det er noen dager siden jeg strikket den og notatene mine er borte vekk, som dugg for solen, eller snø for regn. 
Det er ganske utrolig hvor dårlig jeg er til å huske, men lua er helt sikkert strikket i Lima fra Drops, et godt og mykt garn og helt nydelig til luer. Jeg mener å huske at jeg brukte litt mer enn et nøste og pinner nr.4.
Lua er god i fasongen, den sitter godt og var morsom å strikke.  


 De markerte fellingene er en fin kontrast til rillestrikken og prikken over I'en er den lille søte pjusken av en dusk.
Nå skal siste bit av snø skal hjelpes bort, for her er vi  mer enn klar for vår, og håper inderlig ikke kong Vinter vil det annerledes. 
Snøklokkene er snart i full blomst, de mangler bare litt sol. De første spirer av krokus er også der, men solen uteblir. Sol, sol kom igjen.....!
På hytta, bare noen mil lengre inn i landet er der snø i bøtter og spann, og ingen vår i sikte ennå på en stund. Lørdag så det slik ut.


Det er vakkert med hvite trær og snødekke, men akkurat nå foretrekker jeg hvite snøklokker.
7 kommentarer:

 1. Ja, tenk om det kunne blitt vår, du, det hadde vært vidunderlig! I så fall ble det en kort vinter. Her hos oss er det i verste fall vinter fra oktober til april - og det er jo halve året. Altfor mye! Et par måneder er helt greit for meg, men sånn er dt dessverre ikke.
  Lua er så søt ser at det er mange som strikker den nå. Siden jeg er ute og går tur i all slags vær, kunne jeg tenkt meg en slik lue selv, den sitter så fint.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. En virkelig flott lue, har den på listen min også :))

  SvarSlett
 3. Så flott lue, den må jeg legge på min liste også!

  SvarSlett
 4. Så lekker lue! Den satt jo som et skudd!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Det var jo en smart lue, ja det gjorde seg skikkelig med fellemaskene som ble som striper her. Sikkert ei god lue. Det er vel litt tidlig å tenke på vår ennå vel... tiden får vise, og den kommer vel. :-)

  SvarSlett
 6. Søt-tøff lue, absolutt! Og de Astrid-vottene litt tidligere var rålekre, med eller uten "korrekt" latvisk flette. Jeg styra og litt første gang jeg strikka ei sånn ei, og jeg må ty til hjelp når/viss jeg skal gjøre det igjen også...

  SvarSlett
 7. Den ble kjempefin! Så kjekt at du synes Lima passer bra til den oppskriften (det garnet har jeg nemlig en del rester av etter høstens lueprosjekter).

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.