tirsdag 25. februar 2014

Det lønner seg ikke


Det lønner seg ikke alltid å være velsignet med stahetens nådegave.
Det lønner seg bestemt ikke å strikke når hjernetåka ligger tjukk som en betongvegg og hindrer alle strikkeceller  hvis det finnes slike fra å virke som de ellers burde.
Det lønner seg ikke å å fortsette å strikke når armene ikke vil samarbeide og en heller burde lagt seg under dyna og glodd i taket.
Men:
når jeg har meldt meg på en KAL med tidsfrist så skulle jeg så gjerne rekke det
når jeg ikke vil gi etter for verken hjernetåke eller verkende kropp men fortsetter strikkinga blir det som det blir.
Nå håper jeg at det skal være noen kreativitetsceller i hjernen min som kan redde stumpene og komme opp med gode ideer for hvordan jeg skal klare det.
Ermene er altfor vide, jakka er i korteste laget og halsen ser ut som den er altfor vid.
Aller mest har jeg lyst til å putte hele stasen i søppelbøtta og glemme at jeg noensinne har bedrevet dette her, men så var det det med staheten da.
Nå legger jeg den vekk og lar den hvile en stund, kanskje blir det en av dem som aldri ble til noe, eller så plutselig får jeg en lys ide og alt går på skinner igjen.

Tips mottaes med takk!

15 kommentarer:

 1. For eit fantastisk arbeid! Ser nesten vevd ut. Og eg synest det ser ut som om plagget er ferdigstrikka, eg ...? I alle fall om det er ein topp/genser (men du tenkte visst jakke?) Om du berre festar (eller gøymer:-) trådane no, kan du vel allereie no sende inn som ferdig foto til til regnboge-KALen?

  Men ikkje kast i søppelbøtta, nei-nei-nei! Om du slett ikkje er fornøgd, kan du kanskje sy om plagget til ei eller fleire SOFA-PUTER? Det er har eg sett på ein blogg at nokon har gjort med gamle genserar og kofter. Kan bli stilig!

  SvarSlett
 2. For eit fantastisk arbeid! Ser nesten vevd ut. Og eg synest det ser ut som om plagget er ferdigstrikka, eg ...? I alle fall om det er ein topp/genser (men du tenkte visst jakke?) Om du berre festar (eller gøymer:-) trådane no, kan du vel allereie no sende inn som ferdig foto til til regnboge-KALen?

  Men ikkje kast i søppelbøtta, nei-nei-nei! Om du slett ikkje er fornøgd, kan du kanskje sy om plagget til ei eller fleire SOFA-PUTER? Det er har eg sett på ein blogg at nokon har gjort med gamle genserar og kofter. Kan bli stilig!

  SvarSlett
 3. Flotte farger, synd hvis det er bortkastet. Tror jeg ville prøvd å plukke opp masker både langs halskanten og ned på bolen og forsøkt med rillestrikk "den andre veien" Tror fort det kan se ut som det var planen at det skulle være sånn helt fra starten. Litt vide ermer gjør kanskje ikke så mye? Og tenke at det er bra nok, og at ikke alt trenger å være perfekt hver gang :) Kjenner igjen det med sviktende hode og kropp, ikke moro. Klem :)

  SvarSlett
 4. Nydelige farger :) Håper du finner ut av det, ikke gøy når man føler at man har jobbet forgjeves med et plagg.

  SvarSlett
 5. For et flott fyrverkeri av farger! Jeg ville ha heklet litt: først en kant i halsen, for å "dra den inn" så mye som du måtte ønske. Da vil du også justere ermelenden litt. Så kunne jeg ha tenkt meg en kant nede av en rad med oldemorsruter, litt sånn hippie-aktig, litt 70-tall. Den blir kjempefin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en god ide, takk ! skal tenke litt på det du foreslår- Har hele tiden tenkt meg en eller annen kant rundt det hele likevel

   Slett
 6. Ser du redan har fått förslag om att ta in i både krage och ärmar. Jag hade nog låtit nederkanten få sprund i sidorna, då ser den inte lika brad ut, men mormorsrutor låter tufft. Det där hade helt klart kunnat bli min favorittröja :)

  SvarSlett
 7. Den kommer til å ble kjempefin ferdig. Ikke gi den helt opp, gi den ei lita pause heller. God bedring med det som er kranglete! :-)

  SvarSlett
 8. Ser du har fått mange gode forslag. Eg trur den blir flott når den er ferdig. Lukke til, og god bedring :)

  SvarSlett
 9. Bestemorsruter tenkte jeg også på. Flotte farger på genseren.
  Blir spennende å se hva du finner på med denne genseren.
  God bedring til deg.

  SvarSlett
 10. Den er jo kjempefin! Ser at du allerede har fått rådet om å hekle rundt halsen om den blir for vid… lykke til, fin blir den iallfall, go natt fra meg!

  SvarSlett
 11. Den SER jo fantastisk flott ut! Men hvis den ikke passer, er det jo upraktisk. Jeg har ingen gode forslag, men lagring/modning kan jo være en ide, det hender det funker her hos meg. Må bare få ønske lykke til, håper du får noe ut av det, for den er jo flott!

  SvarSlett
 12. Himla fine farger, jeg ville også foreslått det som min søster Randi foreslo, jeg tenkte også på å sy eller kjøpe en lengre topp eller trøye i en av fargene, som kan henge nedenfor......
  Villsau fra Flekkerøya, har du spunnet???
  Hurra, her er det vinterferie fra i morgen!
  Håper vi får se resultatet!
  Klem fra "sundet".

  SvarSlett
 13. Takk!
  Nei, jeg har dessverre ikke spunnet selv, skulle gjerne lære det. Vi renser ulla og sender til spinning.
  Så Randi er din søster? Jeg prøvde å finne bloggen hennes for å legge igjen en kommentar, men hun har kanskje ingen blogg?

  SvarSlett
 14. Bloggen min heter Georgines grønne gleder. Den er ikke så fin og aktiv som din og Signes, men kanskje jeg skal bli litt mer aktiv jeg også? Hilsen Randi

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.