tirsdag 4. februar 2014

Det enkle


Det enkle er ofte det beste er det noe som heter, og det er det mye sant i, men jeg vet nå ikke om det gjelder disse vottene. For all del de er greie og gode i fasongen, men kanskje litt i det enkleste laget? Kanskje sier jeg det fordi jeg har blitt hekta på mønsterstrikkede votter den siste tiden, noe de fleste som leser her inne har merket.


Oppskriften er enkel akkurat som vottene, og kan lett tilpasses forskjellige garntyper og pinnestørrelser. Man strikker ovenfra og ned og det gjør det veldig enkelt å få en vott med eksakt passform.
Men er de litt kjedelige? Fargen er fin, den liker jeg kjempegodt og garnet er deilig mykt etter en liten vask.
Noen ganger kan det være bra med votter som ikke gjør mer av seg enn at de er varme for hendene tenker jeg, og bestemmer meg for å like dem.
Til disse her gikk det med 77 gr Kirkcaldy 3 tråds fra Malsen og Mor

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er de litt kjedelige i forhold til alle de flotte, mønsterstrikkede vottene du har strikket i det siste, men jeg syns de er fine! Fargen er nydelig, og det er kjekt med votter som man ikke behøver å være så "redd" for - jeg bruker for eksempel ikke mine fineste selbuvotter når jeg måker snø og bærer ved :-) Man må jo ha votter til enhver anledning!

  SvarSlett
 2. Jeg elsker mønsterstrikke. Men varme hansker er det første budet. Definitiv i bruk.
  Du tok en fantastisk blå. Dine ny votter ser fin varm. Og så hyggelig bilden med snø.
  Ha en fin dag. Klem fra Viola

  SvarSlett
 3. Jeg sier som en kjenning:" ja takk, begge deler!" :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.