onsdag 22. januar 2014

Mange bekker små.....


Tja, hva skal man si? Typisk restesokker, ingen mål eller mening i fargekombinasjonene, men man tager hva restekurven haver og strikker til garnet tar slutt. 


Jeg nyter å bruke rester og sparer på det meste, for det meste kan brukes om man vil, selv de aller minste nøstene, eller nøster og nøster fru Blom, det er nok å ta en smule hardt i, for disse bitene er ikke store.  Rester er verdifult og kan forvandles til de herligste ting. Hvorfor skal man kaste garn bare fordi det er lite igjen ? Sammen med andre smårester kan de bli til noe stort. Mange bekker små osv...

Det spiller ingen rolle om de ikke blir like. Den røde tåa, hælen og vrangborden binder det hele sammen så det blir et par likevel.

Jeg blir glad i slike sokker, fargene og det at de ikke er helt like og ikke så perfekte er akkurat slik jeg liker det, også det at jeg vet de er blitt til ut av noe som egentlig ikke er noe
 De passer nok ikke i penskoene, men i hageskoene eller inne til hverdags er de akkurat slik jeg liker.

10 kommentarer:

 1. På føttene er alt lov! Og det er moro med små fargeeksplosjoner i skoa. Og så er det jo moro å vite at man har fått noe fornuftig ut av smårester.

  SvarSlett
 2. Restgarnsprosjekt er oftest de som kommer best ut og som man blir mest glad i, herlige fargerike sokker som varmer både føtter og sinn :)

  SvarSlett
 3. Herlige restegarnssokker! Det morsomme er at de blir fine uansett fargekombinasjoner. Har også sansen for å bruke opp restene. Jeg kaster aldri garn, og har opplevd å få bruk for et par meter jeg hadde liggende.

  Ha en fortsatt fin onsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig med deg; ingen garnstump er for liten til å tas vare på. Og det blir så morsomme nye strikkeprodukter av det. Er som deg, sokkene trenger ikke være identiske for å være et par! Og dine sokker var gørfine!!!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Hej! Så trevligt att hitta en ny fin blogg att kika in i. Vilka underbart vackra strumpor du stickat! De vackraste jag sett. Tack för att du visar dem och allt annat fint du stickat. Ha en fin helg! Yvonne

  SvarSlett
 6. Blir på godt humør av de fargerike sokkene :) Jeg fant mange fine votter også på bloggen din. Ble skikkelig inspirert :)

  SvarSlett
 7. Ja herlig så deilige fargerike sokker har du strikkt. Veldig fint.
  Ha en herlig helg og hjertelige hilsen til deg fra Viola.

  SvarSlett
 8. Innimellom er det befriende å ikke følge fargeregler, strikkeregler eller noe som helst (et mønster er kanskje greit å følge, omm enn det bare sitter i hodet). Befriende og herlige sokker!

  SvarSlett
 9. Å, jeg ELSKER sånne sokker! Og disse var jo ekstra fargerike og fjonge! Blir i godt humør av å ha på sånne sokker. Tror jeg må sette noen sånne på strikkelista igjen :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.