torsdag 16. januar 2014

Egentlig


Egentlig er det gensere og jakker jeg strikker mest av, men i det siste har det blitt mye votter. Vottestrikkingen skulle egentlig bare være innimellom, og for å øve meg på noe jeg egentlig ikke kan.
Men noen ganger blir det som bare skulle være innimellom slett ikke innimellom men nesten hele tiden.
.

Egentlig var det jo meningen å drive med litt klaring (ferdigstilling) innimellom, men nå har det altså blitt votter. Det ligger der bak i hodet mitt et sted, tanken på alle de halvferdige strikketøyene som trenger den siste lille innsatsen for bli ferdige og sloss om oppmerksomheten med vottene, men vottene ser ut til å vinne hver gang.
Kanskje ender jeg opp med ledige pinner bare i de alle største størrelsene og 40 cm's rundpinner nr. 2 fordi alle de andre er sterkt knyttet til de nesten ferdige før jeg klarer å klare?
Egentlig har jeg MANGE pinner i MANGE størrelser.


Denne genseren er blitt til innimellom vottestrikk som egentlig skulle være innimellom genserstrikk.
Den er strikket tidligere i en mindre størrelse som nå er blitt for liten. Mammaen ville gjerne ha en akkurat maken bare i andre farger og en større størrelse sånn at det likevel ville være en ny genser men egentlig den samme.


Mønster til genseren finnes bare i min notatblokk, men sauemotivene har jeg lånt herfra.
Garnet er Isager høylandsull i fargene Ocean i strukturmønsteret og Turquise og Chiffon på saueborden.
Pinner nr. 2,5 på vrangborder og nr. 3 på alt det andre. Ferdig veier genseren 125 gr, hadde jeg strikket bolen en rapport mindre ville det holdt med to nøster av bunnfargen.

Egentlig er et adjektiv som forklarer noe som burde vært i stedet for det vi ser, noe som er sannerer eller mer i tråd med virkeligheten står det å lese i ordboken, og det er jo egentlig nokså treffende!


3 kommentarer:

  1. Herlig, kjempeflott genser på prinsen din!

    SvarSlett
  2. en härlig modell och modell. dom fåren ser verkligen festliga ut och det gör inte minst ditt villsau i margen också, har jag verkligen klarat överse den, ett härligt språng :)

    SvarSlett
  3. Fin genser til en fin kar. Egentlig ;-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar,
jeg setter stor pris på hver eneste en.